Rijbewijs CE halen, Vrachtauto met aanhangwagen

RIJBEWIJS CE HALEN? MEER INFORMATIE OVER HET VRACHTAUTORIJBEWIJS MET AANHANGWAGEN

Rijbewijs CE halen? Verkeersschool De Weerd biedt voor vrachtauto met aanhangwagen rijopleidingen op maat aan. Daardoor weet je vooraf waar je aan toe bent én weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

We rijden met een Volvo FH, Mercedes Actros en MAN met een middenas-aanhangwagen, én we hebben de beschikking over een DAF XF trekker met oplegger. De opleiding sluit dus altijd aan op jouw toekomstige praktijk.

Verkeersschool De Weerd is geregistreerd bij het CRKBO en daardoor kunnen wij de beroepsopleidingen BTW-vrij aanbieden.

RIJBEWIJS CE HALEN BIJ JOUW VESTIGING:

Epe

GEZONDHEIDSVERKLARING VOOR RIJBEWIJS CE

Naast de theoriecertificaten is het ook noodzakelijk om een gezondheidsverklaring aan te vragen op de website van het CBR. Ook moet je gekeurd worden door een bevoegde arts. Ons advies is om dit ook zo snel mogelijk te regelen zodat vertraging van je opleiding wordt voorkomen.

RIJBEWIJS CE PRAKTIJKOPLEIDING

Om een indicatie te verkrijgen van het aantal benodigde rijlessen begin je met een proefles/intest. Deze intest bestaat uit een intakegesprek, een rijles en een eindgesprek, waarna het lespakket vastgesteld wordt.

OVERDAG LESSEN VOOR RIJBEWIJS CE

Wij plannen onze rijlessen in blokken van 3 x 50 minuten zodat er voldoende tijd is om alle verkeerssituaties te oefenen. Ons advies is om zoveel mogelijk overdag de lessen in te plannen. Het praktijkexamen wordt ook overdag afgenomen en het is dan aanzienlijk drukker in het verkeer dan in de avonden.

Vergeet niet een geldig rijbewijs C mee te nemen bij het lessen.

Waarom je je vrachtautorijbewijs met aanhangwagen haalt bij De Weerd:

  • Verkeersschool De Weerd raadt je aan om zoveel mogelijk lessen overdag te nemen. Het praktijkexamen wordt ook overdag afgenomen. Zo ben je optimaal voorbereid op de verkeersdrukte.
  • Mocht je geen gebruik willen maken van één van de lespakketten, dan is het uiteraard ook mogelijk om losse rijlessen in te plannen.
  • Om beroepschauffeur te worden moet RV1 + V2C + V3C + praktijkexamen + praktijktoetsen en toets besloten terrein gedaan worden.
  • Eventuele prijsverhogingen en/of veranderingen wachttijden CBR voorbehouden.

Wij werken o.a. voor onderstaande gewaardeerde opdrachtgevers:

De praktijk wordt makkelijker met de theorie op zak!

Snel je theorie halen? De Weerd biedt in Apeldoorn, Epe en Zwolle cursussen aan. In 4 avonden word je door deskundige docenten klaargestoomd voor het examen!