Verkeerseducatie

OVER VERKEERSEDUCATIE CODE 95

Verkeerseducatie code 95 cursus doen? Chauffeurs die dagelijks op de weg zitten hebben te maken met wijzigende verkeersregels. Ook zijn de gedragsregels belangrijk en ook deze veranderen continue. De cursist leert ook bedacht te zijn op de gevaren van het verkeer en arbeidsongevallen. Fysieke risico’s kunnen worden voorkomen en de chauffeur wordt zich er bewust van dat een goede fysieke en mentale gezondheid bijdraagt aan een veilige werkomgeving.

VOOR WIE IS VERKEERSEDUCATIE CODE 95?

Chauffeurs die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs C of E bij C. Dit kunnen zowel ervaren als minder ervaren chauffeurs zijn.

RESULTAAT

Deelnemers krijgen inzicht in de nieuwste verkeersregels en het eigen gedrag in het verkeer. Tevens worden zij bewust gemaakt van de invloed die zij hebben op het imago van het bedrijf waarvoor zij werkzaam zijn.

INHOUD

  • Verkeersregels
  • Gedragssituaties
  • Eigen houding in het verkeer

Na afloop wordt geen examen afgenomen.

DUUR

2 dagdelen

WAARDE NASCHOLING CODE 95

7 nascholingsuren

CATEGORIE

Chauffeurstrainingen

2021. Tekst- en prijswijzigingen onder voorbehoud.

SCHRIJF JE IN VOOR DE OPLEIDING TECHNIEK EN VEILIGHEID – CODE 95

De opleidingen van De Weerd Transportopleidingen worden zowel in de vestiging Apeldoorn als incompany gegeven. Bekijk hier ons aanbod. Staat de gewenste cursus of datum niet in onderstaand overzicht? Neem dan even contact met ons op!

HEB JE EEN VRAAG WAARMEE WE JE KUNNEN HELPEN?

Contactgegevens

085 – 073 24 00
info@deweerd.net

Kayersdijk 141 C
7332 AP Apeldoorn

Hoofdstraat 185
8162 AH EPE

Hoekerweg 14
8042 PH Zwolle