Rijbewijs halen voor de vrachtauto

Vraag je kennismakingsles aan

RIJBEWIJS C HALEN? MEER INFORMATIE OVER HET VRACHTAUTO RIJBEWIJS

Rijbewijs C halen omdat je graag onderweg bent? Kom je graag met mensen in contact? En lijkt het je een kick om een groot voertuig van 40 ton te besturen? Dan is het beroep vrachtwagenchauffeur iets voor jou! Hiervoor heb je het vrachtautorijbewijs nodig.

Rijbewijs C is het rijbewijs voor een vrachtwagen vanaf 3500 kg. Ga je beroepsmatig aan de slag? Dan moet je rijbewijs C halen in combinatie met Code 95. De Weerd Transportopleidingen is de grootste aanbieder van transportopleidingen in de regio.

De Weerd Transportopleidingen biedt opleidingen op maat aan. Met ervaren en enthousiaste instructeurs, volg je plezierige lessen en krijg je uitstekende begeleiding.

GEZONDHEIDSVERKLARING VOOR RIJBEWIJS C

Naast de theoriecertificaten is het ook noodzakelijk om een gezondheidsverklaring aan te vragen op de website van het CBR. Ook moet je gekeurd worden door een bevoegde arts. De kosten voor deze keuring is niet in de lespakketten inbegrepen. Ons advies is om het aanvragen van de gezondheidsverklaring en de keuring zo snel mogelijk te regelen zodat vertraging van je opleiding wordt voorkomen.

De gezondheidsverklaring kun je aanvragen op www.cbr.nl. Daarna kun je een keuringsafspraak inplannen op www.regelzorg.nl.

RIJBEWIJS C THEORIEOPLEIDING

Voor het behalen van alleen het rijbewijs C is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van de theoriecertificaten M1, M2 en M3. Als beroepschauffeur dien je naast je theoriecertificaten ook de toets besloten terrein en praktische toets te behalen.

RIJBEWIJS C PRAKTIJKOPLEIDING

Om een indicatie te verkrijgen van het aantal benodigde rijlessen begin je met een kennismakingsles. Deze kennismaking bestaat uit een intakegesprek, rijden in de praktijk en een eindgesprek, waarna het lesadvies gegeven wordt.

OVERDAG LESSEN VOOR RIJBEWIJS C

Wij plannen onze rijlessen in blokken van 2, 2,5 of 3 uur zodat er voldoende tijd is om alle verkeerssituaties te oefenen. Ons advies is om zoveel mogelijk overdag de lessen in te plannen. Het praktijkexamen wordt ook overdag afgenomen en het is dan aanzienlijk drukker in het verkeer dan in de avonden.

Vergeet niet een geldig rijbewijs B mee te nemen bij het lessen.

Reserveer je kennismakingsles voor de vrachtauto:

WAAROM JE JE VRACHTAUTORIJBEWIJS HAALT BIJ DE WEERD:

  • De Weerd Transportopleidingen raadt je aan om zoveel mogelijk lessen overdag te nemen. Het praktijkexamen wordt ook overdag afgenomen. Zo ben je optimaal voorbereid op de verkeersdrukte.
  • Mocht je geen gebruik willen maken van één van de lespakketten, dan is het uiteraard ook mogelijk om losse rijlessen in te plannen.
  • Voor de rijopleiding C met Code 95 is het behalen van theorie M1, M2, M3 en Toets Besloten Terrein/Praktische Toets noodzakelijk.
  • Eventuele prijsverhogingen en/of veranderingen wachttijden CBR voorbehouden.

HEB JE EEN VRAAG WAARMEE WE JE KUNNEN HELPEN?

Contactgegevens

085 – 073 24 00
info@deweerd.net

Kayersdijk 141 C
7332 AP Apeldoorn

Hoofdstraat 185
8162 AH EPE

Hoekerweg 14
8042 PH Zwolle