DRI-VR bij De Weerd

Informatie over DRI-VR bij De Weerd

Leuk dat je interesse hebt in ons virtuele lespakket! Deze dienst was bij ons in ontwikkeling, maar omdat alle rijlessen zijn stopgezet in verband met de coronacrisis, hebben wij ervoor gezorgd dat deze nu al voor jou beschikbaar is.

Zo kun jij, thuis op de bank, moeilijke verkeerssituaties oefenen en blijf je op niveau. Op deze pagina leggen we uit hoe het werkt en hoe je je kunt aanmelden.

Voor wie?

De brillen zijn in eerste instantie bedoeld voor leerlingen die bij De Weerd lessen en in april of mei een examen hebben gepland. Heb jij je examen op een ander moment gepland of nog helemaal niet óf les je momenteel niet bij De Weerd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt het?

De VR-bril is bedoeld als aanvulling op je reguliere lespakket. Het is dus zeker geen vervanging van de normale lessen in het verkeer. Je krijgt dus eerst een paar gewone lessen. Je leert hoe je de auto moet bedienen en oefent verschillende verkeerssituaties. Als je deze voldoende onder de knie hebt krijg je toegang tot het virtuele lespakket. We geven jou een unieke code, waarmee je bril kunt bestellen. Met de VR-bril kun je thuis situaties oefenen die zich in een lesauto niet snel voordoen. Zo krijg je beter en sneller inzicht in gevaarherkenning en verkeerssituaties.

Tarieven

De reguliere tarieven, al dan niet in combinatie met een lespakket, zijn nog niet exact bekend, maar in verband met de maatregelen tegen het coronavirus stellen we de DRI-VR bril tijdelijk beschikbaar tegen een gereduceerd tarief.

We bieden de bril nu 3 weken aan tegen inlevering van 1 rijles en bijbetaling van € 19,95.
Je krijgt dus een les minder, maar in plaats daarvan kun je thuis 3 weken lang onbeperkt verkeerssituaties oefenen.

Hygiëne

Het is altijd belangrijk om zorgvuldig met hygiëne om te gaan en nu is dit een extra hot-item. Wij benadrukken daarom dat de brillen na elke huurperiode geheel en zorgvuldig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd en voorzien worden van een nieuw of op hete temperatuur gewassen binnenwerk.

Ik wil me aanmelden!

Fantastisch! We helpen je graag verder.

Loop hiervoor onderstaande stappen na om de DRI-VR-bril te bestellen:

  • Meld je aan via de mail (apeldoorn@deweerd.net) of telefonisch via 055 – 533 43 73;
  • Als je aanmelding geverifieerd is krijg je per mail een unieke aanmeldcode toegestuurd;
  • Ga naar www.dri-vr.nl en voer je unieke code in;
  • De VR-bril wordt inclusief handleiding opgestuurd. Je kunt hem nu drie weken gebruiken!;
  • Drie weken na ontvangst van de bril stuur je hem retour. Gebruik hiervoor de oorspronkelijke doos;
  • Laat ons weten wat je ervaringen zijn, we zijn erg benieuwd!

Liever telefonisch advies?

Wij helpen je graag! Bel met een van onze vestigingen:

Apeldoorn: 055 –  533 43 73
Epe: 0578 – 61 30 46
Zwolle: 038 – 453 67 89