Theoriecursus vrachtauto (C/C1)

VrachtAUTO theorie (rijbewijs categorie C / C1)

Wil je de rijopleiding voor het vrachtauto rijbewijs gaan volgen , dan is de eerste vraag of je het rijbewijs beroepsmatig wilt gaan inzetten.
Ga je niet als chauffeur aan het werk, maar wil je bijvoorbeeld een camper van meer dan 3500 kg  besturen? Dan zijn de theoriecertificaten Vakbekwaamheid deel 1 (RV1) en deel 2 (V2C/R2C) een vereiste.  Wil je als beroepschauffeur aan de slag dan is ook het certificaat Vakbekwaamheid
deel 3 (V3C) noodzakelijk.

De cursus

Voor alle certificaten geldt dat je een cursus kunt volgen bij Verkeersschool De Weerd. Je krijgt 40 uur les van deskundige docenten. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de complete opleiding via zelfstudie te volgen. Deze opleiding bestaat uit een boekenpakket en 28 uur examentraining via internet.

Kies je ervoor om het C1 rijbewijs te halen (voor voertuigen van 3500-7500 kg)? Dan is het behalen van het theoriecertificaat Vakbekwaamheid deel 1 (RV1 light) iets vereenvoudigd. Dit theorie-examen bevat minder techniekvragen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE THEORIECURSUS

Onderstaand kun je een cursus op plaats en tijdstip naar wens selecteren. Bij het inschrijven hoeft niet betaald te worden, een factuur volgt achteraf. Voor je theoriecursus in Zwolle verzoeken we je even telefonisch contact op te nemen.  Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord in onze andere vestigingen:

Apeldoorn: 055 –  533 43 73
Epe: 0578 – 61 30 46
Zwolle: 038 – 453 67 89 

Breng het geleerde op een plezierige manier in de praktijk!