Theoriecursus auto (B)

theorie auto (rijbewijs categorie B)

Voordat je het praktijkexamen voor de auto mag afleggen dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat. Tijdens het theorie-examen voor de auto komen de verkeersregels aan bod, maar ook gevaarherkenning en je verkeersinzicht wordt getoetst. Na het behalen van het theoriecertificaat blijft deze anderhalf jaar geldig.

Verkeersschool De Weerd adviseert je om zo snel mogelijk met een theorieopleiding te starten. De kennis die je hier opdoet zorgt dat de praktijkopleiding nog soepeler zal verlopen. Bij Verkeersschool De Weerd geven we regelmatig theorie spoedopleidingen.

De opleiding

In 4 dagen behaal je bij ons je theoriecertificaat! Ongeveer een week voor het examen starten de theorielessen. Tijdens 4 lesavonden bij Verkeersschool De Weerd krijg je theorieles van deskundige docenten. Je krijgt de theorie onder de knie en hebt de mogelijkheid om te oefenen met proefexamens. Daarnaast krijg je ook een internettraining aangeboden. Zak je voor het theorie-examen? Bij Verkeersschool De Weerd volg je gratis de volgende cursus! Je betaalt alleen de kosten voor het her-examen. Schrijf je nu in via de website en wij nemen contact met je op!
 

theorie

tarief

Theoriecursus (4 avonden + examentraining + examen € 110,-
Theoriepakket: boek, 15 uur examentraining + examen € 110,-
Los theorie-examen € 39,50

Schrijf je in voor onze theoriecursus

Onderstaand kun je een cursus op een plaats en tijdstip naar wens selecteren. Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord:

Apeldoorn: 055 –  533 43 73
Epe: 0578 – 61 30 46
Zwolle: 038 – 453 67 89 

Breng het geleerde op een plezierige manier in de praktijk!