Autotheorie halen (B)

THEORIE AUTO (RIJBEWIJS CATEGORIE B)

Voordat je het praktijkexamen voor de auto mag afleggen dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat. Tijdens de theoriecursus word je voorbereid op het theorie-examen waarin de verkeersregels aan bod komen en ook gevaarherkenning. Daarnaast wordt je verkeersinzicht getoetst. Na het behalen van het theoriecertificaat blijft deze anderhalf jaar geldig, binnen deze termijn moet je dan je rijbewijs halen.

Verkeersschool De Weerd adviseert je om zo snel mogelijk met een theorieopleiding te starten. De kennis die je hier opdoet zorgt dat de praktijkopleiding nog soepeler zal verlopen. Bij Verkeersschool De Weerd geven we het hele jaar door theorie cursussen in Apeldoorn en Epe, in de avond en in de vakantieperiodes ook overdag.

AUTO THEORIECURSUS HALEN

In ongeveer 10 uur theoriecursus behaal je bij ons je theoriecertificaat! Het examen plannen we zo dicht mogelijk na de laatste cursusdag in, afhankelijk van de capaciteit bij het CBR.
Tijdens de cursus krijg je theorieles van deskundige docenten en heb je de mogelijkheid om te oefenen met proefexamens. Daarnaast krijg je ook een examentraining aangeboden zodat je thuis via internet  kunt oefenen.

Het is niet verplicht maar wel een advies om ook een theorieboek te kopen waaruit je kunt leren. Uiteraard kun je ook een boek lenen van iemand, maar vraag dan wel of dit boek nog actueel is. Een theorieboek is te koop bij onze rijschool voor € 25,00.

Haal je het theorie-examen niet? Bij De Weerd volg je gratis de volgende cursus! Je betaalt dan alleen de kosten voor het nieuwe theorie-examen.

 

prijzen theorie

Cursus (10 uur cursus + 7,5 uur examentraining + examen) € 120,00
Theoriepakket (boek, 15 uur examentraining + examen) € 120,00
Los theorie-examen €   45,00

Schrijf je in voor DE theoriecursus

Onderstaand staat ons cursusaanbod in Apeldoorn en Epe voor de auto-theorie waarvoor je jezelf kunt inschrijven. Staat de gewenste datum er niet bij, neem dan telefonisch contact met ons op!
Het examen plannen wij ook voor je in maar daarbij zijn wij wel afhankelijk van de capaciteit bij het CBR.
Voor je theoriecursus in Zwolle verzoeken we je even telefonisch contact op te nemen.  Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord in onze andere vestigingen:

Apeldoorn:               055 –  533 43 73
Epe:                              0578 – 61 30 46
Zwolle:                       038 – 453 67 89
of via WhatsApp:  06 – 28 79 59 96

Breng het geleerde op een plezierige manier in de praktijk!