Ik stel me graag aan je voor:

Ron van den Hondel

Ron van den Hondel

RIJ-INSTRUCTEUR

Mijn naam is Ron van den Hondel. Ik ben getrouwd en twee volwassen getrouwde kinderen en vier klein kinderen

Ik ben rij-instructeur geworden na een lange carrière in de food-sector en de Horeca. Omdat ik de laatste periode in de Horeca echt heel veel uren moest werken, wat ten kosten ging van mijn gezin. Toen heb ik de overstap gemaakt naar rij-instructeur.

Het leukste in dit vak is, dat ik van mijn hobby (autorijden) mijn werk heb kunnen maken, kennis overdracht en elke dag met jonge mensen in de auto zit. Dit houdt mij jong en up to date en ik haal er voldoening uit als de leerlingen aangeven dat ze een leuke tijd hebben gehad tijdens de rijlessen.

In mijn vrije tijd pas ik één keer per week op twee van onze kleinkinderen, opa dag dus. Uit eten, wandelen, fietsen. Ik hou van reizen, auto en motor rijden, tuinieren en klussen.