Uitgelicht! Enzerink Transport Op- en Overslag

In deze editie van ‘Uitgelicht’ vertellen we je graag meer over onze samenwerking met Enzerink Transport Op- en Overslag, over hun bedrijf en waarvoor zij bij De Weerd terecht kunnen.

Code 95 en rijopleidingen

“Alle beroepschauffeurs zijn verplicht om Code 95 op het rijbewijs te hebben staan, waarmee zij kunnen aantonen dat ze vakbekwaam zijn. De organisatie hiervan voor onze chauffeurs ligt grotendeels in handen van De Weerd Transportopleidingen. Zij ontzorgen ons volledig door bij te houden welke cursussen onze chauffeurs hebben gedaan en keurig in overleg met ons nieuwe cursussen in te plannen. Daarbij begeleidt Enzerink Transport ook aankomende chauffeurs tijdens hun BBL-opleiding, waarbij wij samenwerken met De Weerd. Zij verzorgen de rijopleiding voor onze aankomende chauffeurs”.

Korte lijnen, vast aanspreekpunt en goed verzorgde cursussen

De Weerd is de specialist in transport-, veiligheid en logistiek opleidingen en biedt deze diensten ook aan voor bedrijven zoals Enzerink Transport Op- en Overslag. “Net als ons bedrijf bestaat De Weerd ook al meer dan 60 jaar. Een betrouwbaar bedrijf dat gevestigd is in onze directe omgeving. Korte lijnen, een vast aanspreekpunt en goed verzorgde cursussen zijn steekwoorden die voor ons belangrijk zijn. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met De Weerd Transportopleidingen”.

Meer over Enzerink Transport Op- en Overslag

Enzerink Transport Op- en Overslag is sinds 1961 een begrip in de regio. In februari 2023 hebben de broers Jeroen en Dennis Brouwer Enzerink Transport op- en overslag overgenomen. Dit bedrijf gaat verder dan alleen transport en biedt een volledige logistieke oplossing met uitgebreide mogelijkheden in op- en overslag. In februari 2024 hebben zij de deuren geopend van hun nieuwe warehouse in Apeldoorn-Zuid. Met de opening van dit nieuwe warehouse hebben zij twee magazijnen in Vaassen en Apeldoorn met ruim 10.000 m2 aan op- en overslagcapaciteit en diverse handlingdiensten. Enzerink Transport kan een totaaloplossing bieden in transport en logistiek. Alles wat nodig is om goederen op hun bestemming te krijgen onder één dak.

https://www.enzerinktransport.nl/