Nieuws

C1 / Camperrijbewijs bij De Weerd

6 mei 2022

Met een rijbewijs B mag je een voertuig besturen tot 3.500 kg. Dat lijkt veel maar je gaat daar al snel overheen, zeker met een camper. Daarom kiezen veel mensen die een (andere) camper willen aanschaffen voor het behalen van een C1 rijbewijs, ook wel camperrijbewijs genoemd. Met dit rijbewijs mag je een voertuig besturen tot 7.500 kg.

Lees verder >>

Voorinschrijven voor het STAP-budget is nu mogelijk

3 maart 2022

Vanaf 1 maart heb je de mogelijkheid een STAP-subsidie aan te vragen bij de overheid. Een aantal opleidingen De Weerd aanbiedt, valt hieronder. Voor deze opleidingen geldt dat vanaf 1 mei een STAP-aanvraag gedaan kan worden. Wel kun je jezelf alvast voorinschrijven bij ons, zodat je een STAP-aanmeldingsbewijs ontvangt en je 1 mei direct je budget kunt aanvragen.

Lees verder >>

De Weerd Verkeersopleidingen neemt activiteiten over van Rijschool Blok Huls in Zwolle

31 december 2021

Helaas is Rijschool Blok Huls in Zwolle failliet verklaard. Met De Weerd Verkeersopleidingen is overeenstemming bereikt over de overname en voortzetting van de activiteiten van Blok Huls per 1 januari 2022. De Weerd is bereid om alle lessen over te nemen onder dezelfde voorwaarden als de leerlingen bij Blok Huls hadden. Het zal niet in alle gevallen mogelijk zijn dat de lessen kunnen worden voortgezet bij dezelfde instructeur of in hetzelfde voertuig, maar als leerlingen al vooruit betaald hebben, hoeft er niet opnieuw betaald te worden. De rijlessen en cursussen gaan vanaf 3 januari gewoon door. Betrokkenen worden benaderd, maar neem als je vragen hebt vanaf 4 januari contact op via het vertrouwde nummer van Blok Huls of bel naar 085 – 073 2400. Mailen kan ook naar info@deweerd.net

Fijne jaarwisseling gewenst en veel geluk én veilige kilometers in het nieuwe jaar!

Onze vestiging in Zwolle gaat verhuizen!

28 juli 2021

Onze vestiging in Zwolle gaat per 1 september verhuizen! We gaan naar het pand van Taxi Centrale Zwolle/IJsseltours, waarvan wij zowel binnen als buiten een deel gebruiken. Ons nieuwe adres? Dat is:

Hoekerweg 14
8042PH Zwolle

Lees verder >>

Code 95: geldigheid verlengd

2 juli 2021

Moet je (of jouw chauffeurs) nascholing volgen voor Code 95? Let op! De geldigheid is verlengd tot 31 oktober 2021. Je hebt dus wat langer de tijd om je nascholing te volgen en je Code 95 te halen. Meer info vind je hier.

Meer informatie?

Wij helpen je graag! Bel of mail:

085 – 073 24 00
info@deweerd.net

De Weerd Verkeers- en Transportopleidingen
Kayersdijk 141 C
7332 AP Apeldoorn

Hoofdstraat 185
8162 AH Epe

Hoekerweg 14
8042 PH Zwolle

Laat een bericht achter of stel je vraag: