Ik stel me graag aan je voor:

Moniek van Donkersgoed

Moniek van Donkersgoed

RIJ-INSTRUCTEUR EN ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

Mijn naam is Moniek van Donkersgoed, ik woon in het gezellige dorpje Brummen.

Ik ben begonnen bij De Weerd als administratief medewerkster en ben daarna rij-instructeur geworden omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en graag weer wat wilde leren. Het leukste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact met verschillende mensen. Ook het aanleren van nieuwe vaardigheden vind ik leuk.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het verzorgen en rijden van mijn eigen paard. Daarnaast ga ik graag met mijn hond wandelen. Verder onderneem ik graag gezellige activiteiten met mijn vrienden of familie en vind ik het heerlijk om een stuk op de motor te rijden. Ook houd ik van fotografie, films kijken en ga graag uit eten.