Ik stel me graag aan je voor:

Joris van Hintum

Joris van Hintum

DIRECTEUR

Mijn naam is Joris van Hintum. Ik ben getrouwd met Françoise en we hebben 2 kinderen, Quinty en Jochem. We wonen in Apeldoorn.

Mijn carrière ben ik begonnen in de schoonmaak, letterlijk met wc’s schoonmaken op een camping. Naast mijn school was ik altijd aan het werk en dat zorgde ervoor dat ik er vrij lang over heb gedaan om de MAVO en MEAO af te maken. Ik ben daarna ook volledig aan het werk gegaan en pas toen ik besloten had dat ik zelfstandig ondernemer ging worden, heb ik gerichte management opleidingen gevolgd. Na 24 jaar in de schoonmaak werkzaam te zijn geweest, ben ik als bedrijfsadviseur aan de slag gegaan. In 2018 heb ik De Weerd overgenomen omdat ik het een mooi bedrijf vind waar heel veel potentie in zit, raakvlakken heeft met mijn passie voor (het rijden in) auto’s en vrachtauto’s en ik het leuk vind om met mensen samen te werken. We zijn na de overname meteen begonnen met het professionaliseren en verder uitbouwen van het bedrijf. Ik zeg bewust ‘we’, omdat ik dit samen doe met alle andere mensen die werkzaam zijn bij De Weerd. Iedereen is een belangrijke schakel binnen het bedrijf, wat ieders rol ook is. Ook onze klanten zijn allemaal even belangrijk. Mijn ambitie is om met De Weerd te groeien naar een bedrijf in de regio Apeldoorn, Epe en Zwolle, die maatgevend is op het gebied van verkeers- en transportopleidingen, en waar niemand omheen kan omdat we gewoon goed werk leveren. Daarbij streef ik voor onze medewerkers en klanten altijd naar beter, mooier en leuker!

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met mountainbiken, gezelligheid met vrienden en familie, auto’s, autosport en ga ik graag op reis en stedentrips.