Ik stel me graag aan je voor:

Jelisa de Vries

Jelisa de Vries

Communicatie & Projecten | Planning & Administratie

Mijn naam is Jelisa de Vries, 33 jaar en woon met mijn gezin en kat Bibi in Apeldoorn.

Bij De Weerd ben ik verantwoordelijk voor de communicatie en projecten, daarnaast doe ik de werkzaamheden voor de planning en administratie. Van telefoon opnemen tot aan examens inplannen,  geen werkdag is hetzelfde. Met elkaar zorgen we er op kantoor voor dat alles netjes geregeld wordt. 

In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om af te spreken met vrienden of ik ga lekker met mijn man en kinderen er op uit. Je kunt me altijd meenemen om ergens een gin-tonic te gaan drinken, gezellig! Een rondje wandelen of een hapje eten doe ik ook graag. En ieder jaar verheug ik me er weer op om lekker te gaan skiën in de Alpen, onze favoriete vakantie.