Ik stel me graag aan je voor:

Gert Jan Wesselink

Gert Jan Wesselink

Rij-instructeur

Mijn naam is Gert Jan en ik woon samen met mijn vriendin in de wijk ‘De Maten’ in Apeldoorn.

Ik ben rij-instructeur geworden omdat ik het leuk vind om op de weg te zijn. Ik heb eerder gewerkt als vrachtautochauffeur, maar ik merkte dat ik daar niet genoeg uitdaging in vond. Aangezien ik het erg leuk vind om mensen nieuwe dingen te leren heb ik er voor gekozen om rij-instructeur te worden. Een ideale combinatie!

Het leukste aan mijn werk vind ik het aanleren van nieuwe vaardigheden en inzichten bij de leerlingen. Dit is een groeiproces waar zowel de leerling als ik keihard aan werken in de auto. Ik haal er veel motivatie en voldoening uit als ik zie dat iemand meer zelfvertrouwen krijgt, dit zeker bij de onderwerpen die hij of zij in het begin erg lastig vond.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met verschillende zelfverdedigingssporten, dit is iets waar ik van jongs af aan al veel interesse in heb. Ook vind ik het leuk om af en toe onderuitgezakt op de bank te gamen op de PS4 of te Netflixen. Verder pak ik bijna elke kans aan om achter het stuur te kruipen en ben ik ook regelmatig in de keuken te vinden om daar van alles en nog wat uit te proberen.