Ik stel me graag aan je voor:

Francoise van Hintum

Francoise van Hintum

Persoonlijke ontwikkeling

Mijn naam is Françoise van Hintum. Ik ben getrouwd met Joris en samen hebben we een dochter, een zoon en twee honden.

Na het volgen van een toeristische opleiding ben ik 10 jaar werkzaam geweest in het toerisme. In deze tijd heb ik veel mensenkennis opgedaan en is de basis gelegd voor de manier waarop ik met mensen om ga en met ze samenwerk. In de periode daarna heb ik verschillende functies vervuld in diverse organisaties en branches. Naast de ontwikkeling in mijn werk ben ik mezelf ook op persoonlijk vlak verder gaan ontwikkelen. Het werd me steeds duidelijker dat de persoonlijke veerkracht groeit als mensen inzichten in zichzelf en situaties krijgen en zo makkelijker met ingewikkelde situaties en teleurstellingen kunnen omgaan.

In 2012 ben ik gestart met SamenWerken aan Groei en ben ik me verder gaan richten op persoonlijke groei en ontwikkeling.

Mijn bewustwording dat de wereld waarin we leven vaak vooral draait om snelheid en denkwerk groeide. Ook kreeg ik het besef dat er mensen zijn die hierdoor energie krijgen én ook mensen die dit, vaak onbewust, niet zo ervaren en daardoor vroeg of laat zichzelf kwijtraken. Ik ben van mening dat deze laatste groep groter is dan we (willen) beseffen en dat er daarom zoveel mensen zijn die op de een of andere manier de verbinding met zichzelf en daardoor met hun omgeving kwijtraken. De oplossing ligt dan in het opzoek gaan naar je energiebronnen, waardoor je de regie, of beter gezegd het stuur, weer in eigen handen leert nemen.

Voor leerlingen van De Weerd Verkeersopleidingen en De Weerd Transportopleidingen is een korte training ontwikkeld, meer informatie vind je op www.samenwerken.fm