Ik stel me graag aan je voor:

Fiep van de Rhee

Fiep van de Rhee

RIJ-INSTRUCTEUR

Mijn naam is Fiep van de Rhee, ik ben moeder van twee kinderen en oma.

Ik ben rij-instructeur geworden omdat ik graag onder de mensen ben en autorijden één van mijn hobby’s is. Het geeft mij vrijheid en ontspanning. Ik breng mijn rijervaring met veel plezier over op de leerlingen volgens de normen van het CBR, zodat ze straks veilig en zelfstandig de weg op kunnen.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat iedere leerling uniek is. Dat maakt het lesgeven zo uitdagend en leuk. Wat ik belangrijk vind is dat jij als leerling je op je gemak voelt, je plezier hebt en veilig auto kan rijden.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met familie en vrienden, autorijden, wandelen, fietsen, spelletjes doen, muziek, concerten, bioscoop, reizen en uit eten gaan.