Ik stel me graag aan je voor:

Esther van Huffelen

Esther van Huffelen

RIJ-INSTRUCTEUR

Mijn naam is Esther van Huffelen en woon in Vaassen met mijn man en 2 kinderen en onze hond Mylo.

Vijf jaar geleden heb ik de stap gezet om de opleiding van rijinstructeur te volgen. Mijn passie voor verkeer en veiligheid is er altijd geweest. Mijn opa had vroeger een rijschool in Vaassen waar mijn ooms en moeder ook in zaten. De appel valt dus niet ver van de boom. Op de basisschool van mijn kinderen was ik verkeersouder en heb vrijwilligerswerk gedaan bij veilig verkeer Nederland. Het mooie aan dit werk is om jonge bestuurders het autorijden en alles erom heen aan te leren.

In mijn vrije tijd gaan wij er vaak op uit met onze hond. Nu zijn wij bezig met het lopen van het Pieterpad en in een vrij weekend lopen we weer een etappe. Ik kan er erg van genieten om tijd met mijn gezin door te brengen en hou ik van een feestje en gezelligheid met vrienden.