Wij maken van weggebruikers betere bestuurders!

Een BredeBlik op transport- en verkeersveiligheid

De afgelopen 100 jaar is onze mobiliteit gigantisch toegenomen. Prachtig natuurlijk, want zo komen we nog eens ergens. Helaas is het daarmee ook steeds drukker geworden en staat de verkeersveiligheid onder druk.

Al meer dan 60 jaar zetten we ons met hart en ziel in om de verkeersveiligheid in Nederland te verbeteren. Hoe we dat doen? Door van weggebruikers en transportprofessionals betere bestuurders te maken. Particuliere weggebruikers blijven bij ons een leven lang leren, omdat hun mobiliteit door de jaren heen verandert. Van driewieler tot bromfiets en van auto tot e-bike.

Voor professionals in het transport zijn we een partner die echt begrijpt wat er nodig is voor een veilige baan op de weg. Met enthousiaste instructeurs en innovatieve lesmethoden maken we leren leuk. Daarnaast werken we ook op andere manieren aan ons doel. Bijvoorbeeld door actief te zijn in diverse adviescommissies op het gebied van verkeersveiligheid. We gaan verder dan alleen het verzorgen van opleidingen. We hebben een brede blik op transport- en verkeersveiligheid. Zo zorgen we ervoor dat we van weggebruikers en
transportprofessionals echt betere bestuurders maken.

De Weerd Verkeersopleidingen en De Weerd Transportopleidingen zijn onderdeel van BredeBlik Beheer B.V..

Meer informatie?

Wij helpen je graag! Bel of mail:

085 – 073 24 00
info@deweerd.net

De Weerd Verkeers- en Transportopleidingen
Kayersdijk 141 C
7332 AP Apeldoorn

Hoofdstraat 185
8162 AH Epe

Hoekerweg 14
8042 PH Zwolle

Laat een bericht achter of stel je vraag: