Rijbewijs CE halen, Vrachtauto met aanhangwagen

Download de prijslijst

RIJBEWIJS CE HALEN?

Rijbewijs CE halen? De Weerd Verkeersopleidingen biedt voor vrachtauto met aanhangwagen rijopleidingen op maat aan. Daardoor weet je vooraf waar je aan toe bent én weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

We rijden met een DAF XF, Volvo FH en Mercedes Actros, allen met een middenas-aanhangwagen. Daarnaast hebben we de beschikking over een DAF XF trekker met oplegger. De opleiding sluit dus altijd aan op jouw toekomstige praktijk.

De Weerd Verkeersopleidingen is geregistreerd bij het CRKBO en daardoor kunnen wij de beroepsopleidingen BTW-vrij aanbieden.

GEZONDHEIDSVERKLARING VOOR RIJBEWIJS CE

Naast de theoriecertificaten is het ook noodzakelijk om een gezondheidsverklaring aan te vragen op de website van het CBR. Ook moet je gekeurd worden door een bevoegde arts. Ons advies is om dit ook zo snel mogelijk te regelen zodat vertraging van je opleiding wordt voorkomen.

RIJBEWIJS CE PRAKTIJKOPLEIDING

Om een indicatie te verkrijgen van het aantal benodigde rijlessen begin je met een proefles/intest. Deze intest bestaat uit een intakegesprek, een rijles en een eindgesprek, waarna het lespakket vastgesteld wordt.

OVERDAG LESSEN VOOR RIJBEWIJS CE

Wij plannen onze rijlessen in blokken van 3 x 50 minuten zodat er voldoende tijd is om alle verkeerssituaties te oefenen. Ons advies is om zoveel mogelijk overdag de lessen in te plannen. Het praktijkexamen wordt ook overdag afgenomen en het is dan aanzienlijk drukker in het verkeer dan in de avonden.

Vergeet niet een geldig rijbewijs C mee te nemen bij het lessen.

WAAROM JE JE VRACHTAUTORIJBEWIJS MET AANHANGWAGEN HAALT BIJ DE WEERD:

  • De Weerd Verkeersopleidingen raadt je aan om zoveel mogelijk lessen overdag te nemen. Het praktijkexamen wordt ook overdag afgenomen. Zo ben je optimaal voorbereid op de verkeersdrukte.
  • Mocht je geen gebruik willen maken van één van de lespakketten, dan is het uiteraard ook mogelijk om losse rijlessen in te plannen.
  • Om beroepschauffeur te worden moet RV1 + V2C + V3C + praktijkexamen + praktijktoetsen en toets besloten terrein gedaan worden.
  • Eventuele prijsverhogingen en/of veranderingen wachttijden CBR voorbehouden.

HEB JE EEN VRAAG WAARMEE WE JE KUNNEN HELPEN?

Stel je vraag

085 – 073 24 00
info@deweerd.net

Kayersdijk 141 C
7332 AP Apeldoorn

Hoofdstraat 185
8162 AH EPE

Hoekerweg 14
8042 PH Zwolle