Rijbewijs halen voor vrachtauto

Vraag je kennismakingsles aan!

RIJBEWIJS C HALEN?

Rijbewijs C halen bij De Weerd Verkeersopleidingen? De Weerd biedt voor het vrachtautorijbewijs rijopleidingen op maat aan. Daardoor weet je vooraf waar je aan toe bent én weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Wij rijden met een DAF XF, Mercedes Actros en een Volvo FH, allen automaat met de mogelijkheid handmatig te schakelen.

De Weerd Verkeersopleidingen is geregistreerd bij het CRKBO en daardoor kunnen wij de beroepsopleidingen BTW-vrij aanbieden.

RIJBEWIJS C THEORIEOPLEIDING
Voor het behalen van alleen het rijbewijs C is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van de theoriecertificaten RV1 en R2C (administratie light en techniek/verkeer). Als beroepschauffeur dien je in het bezit te zijn van de certificaten RV1, V2C en V3C. Daarnaast moet de toets besloten terrein en praktische toets gedaan worden.
GEZONDHEIDSVERKLARING VOOR RIJBEWIJS C
Naast de theoriecertificaten is het ook noodzakelijk om een gezondheidsverklaring aan te vragen op de website van het CBR. Ook moet je gekeurd worden door een bevoegde arts. De kosten voor deze keuring is niet in de lespakketten inbegrepen. Ons advies is om het aanvragen van de gezondheidsverklaring en de keuring zo snel mogelijk te regelen zodat vertraging van je opleiding wordt voorkomen.
RIJBEWIJS C PRAKTIJKOPLEIDING
Om een indicatie te verkrijgen van het aantal benodigde rijlessen begin je met een proefles. Deze proefles bestaat uit een intakegesprek, een rijles en een eindgesprek, waarna het lespakket vastgesteld wordt.
OVERDAG LESSEN VOOR RIJBEWIJS C

Wij plannen onze rijlessen in blokken van 3 x 50 minuten zodat er voldoende tijd is om alle verkeerssituaties te oefenen. Ons advies is om zoveel mogelijk overdag de lessen in te plannen. Het praktijkexamen wordt ook overdag afgenomen en het is dan aanzienlijk drukker in het verkeer dan in de avonden.

Vergeet niet een geldig rijbewijs B mee te nemen bij het lessen.

Reserveer je kennismakingsles voor de vrachtauto:

WAAROM JE JE VRACHTAUTORIJBEWIJS HAALT BIJ DE WEERD:

  • De Weerd Verkeersopleidingen raadt je aan om zoveel mogelijk lessen overdag te nemen. Het praktijkexamen wordt ook overdag afgenomen. Zo ben je optimaal voorbereid op de verkeersdrukte.
  • Mocht je geen gebruik willen maken van één van de lespakketten, dan is het uiteraard ook mogelijk om losse rijlessen in te plannen.
  • Om beroepschauffeur te worden moet RV1 + V2C + V3C + praktijkexamen + praktijktoetsen en toets besloten terrein gedaan worden.
  • Eventuele prijsverhogingen en/of veranderingen wachttijden CBR voorbehouden.

HEB JE EEN VRAAG WAARMEE WE JE KUNNEN HELPEN?

Stel je vraag

085 – 073 24 00
info@deweerd.net

Kayersdijk 141 C
7332 AP Apeldoorn

Hoofdstraat 185
8162 AH EPE

Hoekerweg 14
8042 PH Zwolle