Auto theorie cursus

Boek je cursus!

THEORIE AUTO (RIJBEWIJS CATEGORIE B)

Voordat je het praktijkexamen voor de auto mag afleggen dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat. Tijdens de theoriecursus word je voorbereid op het theorie-examen waarin de verkeersregels aan bod komen en ook gevaarherkenning. Daarnaast wordt je verkeersinzicht getoetst. Na het behalen van het theoriecertificaat blijft deze anderhalf jaar geldig, binnen deze termijn moet je dan je rijbewijs halen.

De Weerd Verkeersopleidingen adviseert je om zo snel mogelijk met een theorieopleiding te starten. De kennis die je hier opdoet zorgt dat de praktijkopleiding nog soepeler zal verlopen. Wij geven we het hele jaar door theorie cursussen in Apeldoorn, Epe en Zwolle, in de avond en in de vakantieperiodes ook overdag. 

AUTO THEORIECURSUS HALEN

In ongeveer 10 uur theoriecursus behaal je bij ons je theoriecertificaat! Het examen plannen we zo dicht mogelijk na de laatste cursusdag in, afhankelijk van de capaciteit bij het CBR.
Tijdens de cursus krijg je theorieles van deskundige docenten en heb je de mogelijkheid om te oefenen met proefexamens. Daarnaast krijg je ook een examentraining aangeboden zodat je thuis via internet  kunt oefenen.

ONLINE 

De RIVM maatregelen kunnen er voor zorgen dat het klassikaal volgen van de theorie-cursus niet mogelijk is. De cursus wordt dan online gegeven via Teams.

THEORIEBOEK

Het is niet verplicht maar wel een advies om ook een theorieboek te kopen waaruit je kunt leren. Uiteraard kun je ook een boek lenen van iemand, maar vraag dan wel of dit boek nog actueel is. Een theorieboek is te koop bij onze rijschool voor € 25,00.

ZONDER MEERKOSTEN NOG EEN KEER DE CURSUS VOLGEN

Haal je het theorie-examen niet? Bij De Weerd volg je gratis de volgende cursus! Je betaalt dan alleen de kosten voor het nieuwe theorie-examen.

theorie

tarief

Cursus (10 uur cursus + 7,5 uur examentraining + examen) € 125,00
Theoriepakket (boek, 15 uur examentraining + examen) € 125,00
Los theorie-examen € 45,00

Plan hier je theoriecursus in:

HEB JE EEN VRAAG OVER HET HALEN VAN JE AUTO THEORIE?

Wij helpen je graag! Vul onderstaand formulier in of bel ons: 085 – 073 24 00.

Stel je vraag

085 – 073 24 00
info@deweerd.net

Kayersdijk 141 C
7332 AP Apeldoorn

Hoofdstraat 185
8162 AH EPE

Hoekerweg 14
8042 PH Zwolle