Theorie vrachtwagen halen

Schrijf je direct in!

VRACHTWAGEN THEORIE HALEN (RIJBEWIJS CATEGORIE C / C1)

Vrachtwagen theorie halen is nodig wanneer je de rijopleiding voor het vrachtauto rijbewijs wilt gaan volgen. De theoriecursus voor de rijopleiding C bestaat uit module 1 (M1), module 2 (M2) en module 3 (M3). Deze cursussen worden in Apeldoorn overdag aangeboden en in Zwolle zijn de cursussen overdag en ’s avonds te volgen.

De klassikale cursus start met M1, deze module moet eerst afgerond worden voordat er gestart kan worden met M2 en M3. Na het behalen van theorie M1 kan er gestart worden met de praktijklessen. Gedurende de praktijklessen worden de theoriecursussen M2 en M3 gevolgd.

Code 95

Voor de rijopleiding C met Code 95 is het behalen van theorie M1, M2, M3 en Toets Besloten Terrein/Praktische Toets noodzakelijk.

Onderwerpen en duur

Binnen tweeënhalve week heb je de opleiding voor M1, M2 of M3 gevolgd en ben je klaargestoomd voor het examen. Dit examen plannen we dicht op de laatste cursusdag. De totale doorlooptijd voor alle modules overdag is ca. 5 weken. Als de cursus in de avond gevolg wordt zal dit ca. 10 weken zijn.

Onderwerpen en duur van de theoriecursus M1, M2 en M3:

  • M1 Verkeer, Techniek, Lading Zekeren en Wetgeving: 3 dagen van 08.00 – 16.00 uur
  • M2 Techniek en Lading Zekeren: 2 dagen van 08.00 – 16.00 uur
  • M3 Administratie: 2 dagen van 08.00 – 16.00 uur

We plannen in eerste instantie alleen het examen voor M1, als kandidaat hiervoor zakt mag wel de cursus voor M2 gevolgd worden maar kan hier nog geen examen voor gedaan worden. Ditzelfde geldt voor het examen van M2 en M3. Er kan alleen examen gedaan worden voor de volgende module als de kandidaat voor de voorgaande module is geslaagd.

Waarom kiezen voor een opleiding overdag?

  • Als je in de avonden werkt is de opleiding overdag volgen een goed alternatief;
  • In een korte periode leer je snel en goed de stof van de gekozen module;
  • Kandidaten die de opleiding overdag volgen hebben een hoog slagingspercentage;
  • Je hebt een kortere doorlooptijd, waardoor je sneller je rijbewijs haalt.

Schrijf je in voor de theorie:

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE VRACHTWAGEN THEORIECURSUS

Onderstaand kun je een cursus op plaats en tijdstip naar wens selecteren. Bij het inschrijven hoeft niet betaald te worden, een factuur volgt achteraf.  Natuurlijk staan we je ook graag telefonisch te woord via 085 – 073 24 00.

HEB JE EEN VRAAG WAARMEE WE JE KUNNEN HELPEN?

Contactgegevens

085 – 073 24 00
info@deweerd.net

Kayersdijk 141 C
7332 AP Apeldoorn

Hoofdstraat 185
8162 AH EPE

Hoekerweg 14
8042 PH Zwolle