Brommer
Rijbewijs halen AM

VANAF 15,5 JAAR JE BROMMER RIJBEWIJS | DE WEERD

Je brommer rijbewijs halen met het totaalpakket dat bestaat uit een theorieboek, examenvragen oefenen via internet,  4 rijlessen en het theorie- en praktijkexamen. Dit voor één vaste prijs zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
En daarnaast kun je bij Verkeersschool De Weerd in Apeldoorn ook terecht voor vragen die je hebt over de theorie voor de bromfiets. Korte vragen worden direct beantwoord, heb je meer ondersteuning nodig dan kun je een afspraak maken voor een persoonlijke begeleiding om je wegwijs te laten maken in de verkeersregels!

Het totaalpakket wordt in 2 delen in rekening gebracht: eerst het theoriepakket inclusief het theorie-examen en als je daarvoor geslaagd bent de rijlessen en het praktijkexamen.

Het RIVM schrijft in verband met het coronavirus voor dat iedereen een eigen helm en eigen handschoenen mee moet nemen.

TEGOEDBON t.w.v. € 75,00!
Als je bij De Weerd je bromfietsrijbewijs behaald door afname van het complete pakket, dan ontvang je als cadeau voor deze mooie prestatie een tegoedbon ter waarde van € 75,00!

Deze tegoedbon kun je inwisselen als je de rijopleiding voor het autorijbewijs bij ons gaat volgen. Als je daarvoor een lespakket afneemt, dan krijg je € 75,00 korting! 

BROMMER RIJBEWIJS THEORIEOPLEIDING

Om je brommer rijbewijs te halen mag je vanaf 15,5 jaartheorieopleiding volgen voor het bromfietscertificaat. Dit certificaat is verplicht voor aanvang van de praktijkopleiding. Je ontvangt van ons een leerboek en een inlogcode voor 15 uur theorie, proefexamens en uitleg via internet. Bij aanmelding van de theorieopleiding plannen we in overleg direct een theorie- examen in bij het CBR.

BROMMER RIJBEWIJS PRAKTIJKOPLEIDING

Zodra je 16 jaar bent en je theoriecertificaat hebt behaald, plannen we in overleg een viertal rijlessen en het praktijkexamen in. Bij De Weerd lessen we met maximaal 2 kandidaten tegelijk zodat er een intensieve begeleiding is. De rijlessen en het examen kunnen op 1 dag ingepland worden. In overleg is het ook mogelijk om meer rijlessen te volgen.

Tijdens de rijlessen en het examen kun je kosteloos gebruik maken van beschermende kleding en onze bromfiets. Het dragen van hoge stevige schoenen is verplicht.

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

* Theorieboek, internettraining, 4 praktijklessen en examens

Waarom je je bromfietsrijbewijs haalt bij De Weerd:

  • Verkeersschool De Weerd kiest voor maximale aandacht! Je hebt rijles alleen of met slechts één andere kandidaat.
  • Wil je meer lessen nemen, dan is dit in overleg mogelijk.
  • Zowel tijdens de les als tijdens het examen kun je gebruik maken van onze bromfiets en kleding.
  • Eventuele prijsverhogingen en/of veranderingen wachttijden CBR voorbehouden.