Brommer
Rijbewijs halen AM

BIJ VERKEERSSCHOOL DE WEERD START JE VANAF 15,5 JAAR OM JE BROMMER RIJBEWIJS TE HALEN

Je brommer rijbewijs halen met dit totaalpakket die wij aanbieden: Een theoriepakket, de rijlessen en het theorie- en praktijkexamen voor één vaste prijs. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
En daarnaast kun je nu ook op elke vrijdag tussen 17.00 en 18.00 uur bij Verkeersschool De Weerd in Apeldoorn naar de theoriecursus voor de bromfiets komen. Je kunt daar je vragen stellen en je wordt wegwijs gemaakt in de verkeersregels!

Het totaalpakket, met of zonder gebruik van de cursus, wordt in 2 delen in rekening gebracht: eerst het theoriepakket inclusief het theorie-examen en als je daarvoor geslaagd bent de rijlessen en het praktijkexamen.

Het RIVM schrijft in verband met het coronavirus voor dat iedereen een eigen helm en eigen handschoenen moet dragen. De Weerd heeft een afspraak met Motorkledingpoint in Beekbergen kunnen maken zodat leerlingen van De Weerd al een helm en handschoenen kunnen kopen vanaf € 99,00. 
  

BROMMER RIJBEWIJS THEORIEOPLEIDING

Om je brommer rijbewijs te halen mag je vanaf 15,5 jaartheorieopleiding volgen voor het bromfietscertificaat. Dit certificaat is verplicht voor aanvang van de praktijkopleiding. Je ontvangt van ons een leerboek en een inlogcode voor 15 uur theorie, proefexamens en uitleg via internet. Bij aanmelding van de theorieopleiding plannen we in overleg direct een theorie- examen in bij het CBR.

BROMMER RIJBEWIJS PRAKTIJKOPLEIDING

Zodra je 16 jaar bent en je theoriecertificaat hebt behaald, plannen we in overleg een viertal rijlessen en het praktijkexamen in. Bij De Weerd lessen we met maximaal 2 kandidaten tegelijk zodat er een intensieve begeleiding is. De rijlessen en het examen kunnen op 1 dag ingepland worden. In overleg is het ook mogelijk om meer rijlessen te volgen.

Tijdens de rijlessen en het examen kun je kosteloos gebruik maken van beschermende kleding en onze bromfiets. Het dragen van hoge stevige schoenen is verplicht.

Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

* Theorieboek, internettraining, 4 praktijklessen en examens

Waarom je je bromfietsrijbewijs haalt bij De Weerd:

  • Verkeersschool De Weerd kiest voor maximale aandacht! Je hebt rijles alleen of met slechts één andere kandidaat.
  • Wil je meer lessen nemen, dan is dit in overleg mogelijk.
  • Zowel tijdens de les als tijdens het examen kun je gebruik maken van onze bromfiets en kleding.
  • Eventuele prijsverhogingen en/of veranderingen wachttijden CBR voorbehouden.