Ik stel me graag aan je voor:

Adriaan Huisman

Adriaan Huisman

RIJ-INSTRUCTEUR

Mijn naam is Adriaan Huisman. Ik ben al vele jaren getrouwd met Jenny, zij werkt in het basisonderwijs. Samen hebben we vier kinderen. Onze jongste zoon is automonteur, onze dochter werkt in de zorg, onze opvolgende zoon is politieagent en onze oudste zoon heeft een managementfunctie in de automotive. We hebben vijf kleinkinderen, waarvan er één helaas op hele jonge leeftijd is overleden.

Ik was nieuwsgierig of ik mensen zonder rijervaring vertrouwen kon geven, waardoor ze zouden slagen voor het rijbewijs. Om die reden ben ik rij-instructeur geworden.

Het leukste aan mijn werk is om te zien hoe leerlingen groeien en meer zelfvertrouwen krijgen. Dat leerlingen dingen voor elkaar krijgen, waarvan ze niet wisten dat ze het konden, en uiteindelijk slagen voor het examen. Elke rit is anders en elke dag ga ik nog steeds met plezier naar mijn werk.

In mijn vrije tijd luister ik naar muziek, lees ik boeken en ga ik graag naar de bioscoop. Ik fiets graag lange stukken met mijn vrouw, ga graag samen op vakantie met onze oeroude vouwwagen en met mooi weer maak ik graag een tochtje op mijn motor. Ook maken we er regelmatig een gezellige tijd van met onze kleinkinderen.