Ik stel me graag aan je voor:

Ad van Loon

Ad van Loon

RIJ-INSTRUCTEUR EN RIJANGSTCOACH

Mijn naam is Ad van Loon. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen uitwonende dochters. We hebben ook een huisdier, onze kater Noa.

Ik ben rij-instructeur geworden, omdat het me ontzettend leuk leek om jongeren te helpen bij het behalen van hun rijbewijs. Ik doe dit werk sinds 2018 en heb een aanvullende opleiding gedaan als rijangstcoach. Ook ondersteun ik (beginnende) bestuurders met rijangst of faalangst. Ik ben mijn carrière bij de politie begonnen en ben geëindigd bij de brandweer. Bij zowel de politie als de brandweer heb ik veel les en instructies gegeven.

Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling, iedere leerling is anders. Het werk is nooit hetzelfde, het wordt dus nooit saai. Dat ik elke dag met jongeren in de auto zit, vind ik prettig. Het houdt me up to date en jong.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met autosport, wandelen, skiën en fietsen. Ik houd van reizen, tuinieren, klussen, uit eten gaan en ben geïnteresseerd in auto’s en motoren.